Back to Top

Wat doet DT Works ?

Onze missie

DT works is dé onderneming, die zich heeft gespecialiseerd in webdesign en webhosting. Naast webdesign en webhosting biedt DT Works ook diensten aan op het gebied van marketing en ICT ondersteuning. Ook uw logo’s & huisstijlen kunt u door ons laten maken.
Onze dienstverlening biedt u een op maat gemaakt dienstenpakket aan. Uitgangspunt is dat onze dienstverlening aansluit bij uw daadwerkelijke ICT behoefte.

Onze visie

Wij leveren een compleet pakket voor uw website, webshop, webhosting, marketing en logo ontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet. Wij werken op basis van een vaste prijs per opdracht. Bij webhosting en marketing hanteren wij een vast maandtarief en bij ICT- ondersteuning geldt een vast bedrag per uur.

Nieuwe projecten

www.wintermans-agenturen.nl

Nieuwe website gemaakt voor wintermans-agenturen.nl volledig geoptimaliseerd voor google en voor een smart phone, smart pad en PC/Mac.

www.soof-conceptstore.nl

Nieuwe website en logo gemaakt voor soof-conceptstore.nl volledig geoptimaliseerd voor google en voor een smart phone, smart pad en PC/Mac.

www.elma-art.nl

Nieuwe website gemaakt voor elma-art.nl volledig geoptimaliseerd voor google en voor een smart phone, smart pad en PC/Mac.

www.london-dresscode.nl

Nieuwe website en logo gemaakt voor london-dresscode.nl volledig geoptimaliseerd voor google en voor een smart phone, smart pad en PC/Mac.

Wij maken geweldige ontwerpen

Wij leveren een compleet pakket voor uw website, webshop, webhosting, marketing en logo ontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet.